Passa al contingut principal

XVII Concurs Fotogràfic Festa Major Fort Pienc 2018

Com cada any celebrem el Concurs Fotogràfic de la Festa Major de Fort Pienc.
Us deixem les bases d'aquest any 2018. 

Esperem la vostra participació!XVII CONCURS FOTOGRÀFIC  - 
“VIU LA FESTA MAJOR DE FORT PIENC”
BASES DEL CONCURS

PARTICIPANTS
Pot participar tothom que ho desitgi. La inscripció és oberta, gratuïta i sense límit d’edat.

TEMA
Actes de la Festa Major de Fort Pienc 2018.

OBRES
Cada participant podrà presentar un màxim de 5 fotografies.
No poden ser una sèrie del mateix acte.
No poden ser de retrats de persones han de ser dels actes de la festa major on aparegui la gent i entorn participant del acte i l’ambient de la festa.

PRESENTACIÓ
Les fotografies podran ser en blanc i negre o color, de mides 20x30 sense marge (a sang), sense reforçar i en paper fotogràfic.

IDENTIFICACIÓ
Al darrera de les fotografies que es presentin, hi haurà d’haver un “lema” o pseudònim que serà el mateix per a totes les fotografies del mateix/a concursant i l’acte al que correspon.  A part es lliurará un sobre tancat on caldrà que: a l’exterior hi consti el “lema”  o pseudònim i a l’interior el nom i cognoms de l’autor/a, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic.

TERMINI D’ADMISIÓ
Tots els participants hauran de lliurar les fotografies dins els períodes del  18 de juny al 27 de juliol de 2018.

TRAMESA
Es podran lliurar a les següents entitats:
- A l’Espai d’Entitats de Fort Pienc  - C/ Ali-bei 94-96   - Tel: 93-231-11-46
- Al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc - Plaça Fort Pienc  - Tel: 93-231-78-27
Les fotografies passaran a ser propietat de l’organització , així com els seus drets de reproducció. El nom de l’autor sempre serà esmentat. Tot aquest material passarà a formar part de l’Arxiu Històric Fort Pienc.

JURAT I VEREDICTE
El jurat estarà format per tres persones qualificades de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya que resoldran  el veredicte. El veredicte es farà públic durant el mes d’octubre.

PREMIS
Un primer premi de 100€
Un segon premi de 50€
Un tercer premi que consistirà en un llibre de fotografia.
Tots els concursants rebran un record detall per la seva participació.
Si hi ha algun menor premiat aquest haurà d’anar acompanya dels pares o tutors legals.
El lliurament de premis s'efectuarà al Centre Cívic Fort Pienc entre els mesos  d’octubre i  novembre.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES
La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret de modificar-les en cas de que sigui necessari.

                                                                                     Col·laboren: 


                                                    
 Entrades populars d'aquest blog

Exposició del 20è aniversari dels equipaments de L'illa Fort Pienc

De "L'illa Fitxet" a L'illa Fort Pienc al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc Amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la inauguració de la plaça Fort Pienc. L'Arxiu torna a  exhibir l'exposició  "De l'illa Fichet a l'illa Fort Pienc". La inauguració serà el dimarts 12 de setembre  a les 19h a la sala d'exposicions del centre cívic Fort Pienc i es podrà veure fins l'11 d'octubre .

Inauguració exposició "Estació del Nord més de 160 anys d'història"

 Exposició Estació del Nord més de 160 anys d'història El dijous 8 de juny es va inaugurar l'exposició "Estació del Nord, més de 160 anys d'història" al Centre cívic Ateneu Fort Pienc i que es podrà veure fins al 21 de juliol, de dilluns a divendres de 10 a 20 hores. L'exposició és una part del treball que ha fet l'arxiu en aquest any i que explica amb 37 fotografies, plànols i un petit audiovisual amb tota la història de l'Estació des de la seva inauguració l'any 1862 i fins a l'actualitat. Hi ha fotos de l'edifici, però també del que va passar a l'estació, entenent-la com un espai on les persones i les circumstàncies històriques han deixat la seva petjada. Per poder fer l'exposició hem treballat amb: l'Arxiu Nacional de Catalunya, l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, l'Arxiu Municipal del Districte de l'Eixample, l'arxiu de la COAC, el Archivo Histórico Ferroviario de Madrid i el Museu del Ferrocarril de Vilanova.

ACTE FINAL DE LES TAULES DE MEMÒRIA HISTÒRICA

TAULES DE MEMÒRIA HISTÒRICA   ACTE  FINAL  El passat dimecres 21 de juny es fa fer l'acte final de les Taules de Memòria de Barcelona. Estaven convidats a assistir tots els participants de les taules, tant pel que fa a entitats de memòria històrica com tècnics o fins i tot consellers de Districte. La reunió va tenir dues parts: la primera consistia a treballar en grups separats i es van tractar 4 aspectes: Protocols de comunicació  interna-externa. Treballs amb esdeveniments i rutes i altres accions. Treball en xarxa entre entitats i dinàmica de les taules. Estratègia global. Cada grup tenia un nombre determinat de participants i allí es van debatre les diferents qüestions que les persones anaven proposant i s'apuntaven en una pissarra per poder treure unes conclusions que, posteriorment, es van posar en comú a la segona part de la reunió, ja amb tots els participants junts.  L'acte va servir per tancar i fer una valoració de tot el treball fet en aquests últims quatre anys